Bemutatjuk Különleges Munkáinkat

Ismerj meg néhányat, különleges munkáinkból, melyeket készítettünk. Bár oldalunkon lévő termékek és megszemélyesített ajándék és használati tárgyak megtalálhatók, mégis úgy gondoltuk érdemes egy csokorban bemutatni eddigi munkáinkból néhányat és kiemelni azokat, így jobban képet kapsz tevékenységünkről és rólunk!

Kézzel Készült Dot-Art Teknős Festmény

Kézzel Készített Dot-Art Festmény

Megrendelőnk, kiválasztott minta alapján szeretett volna egy kis méretű fali képet, melyet Dot-Art pontozásos technikával készítettünk el, teljes mértékben kézzel.

vilagitó orgonit piramis

Vezeték Nélküli Világító Orgonit Piramis

Ügyfelünk egy teljesen szokatlan megoldású Orgonit piramist szeretett volna, olyat hogy világítson, de ne legyen vezeték a piramisban. Némi utánajárás és fejtörés után, megalkottuk, kérésének megfelelően ezt a különleges ékszert: A piramist nem a megszokott módon öntöttük, rétegenként, több mint 8 réteget jelent, és mindegyik rétegbe egy speciálisan, kézzel tervezett és legyártott LED-eket  helyeztünk, melyek a vezeték nélküli energia átvitel elvén működnek. A piramis elkészítése után egy speciális “dokkoló” egységet gyártottunk, ez látja el vezeték nélküli energiával a piramist. A végeredmény az elvárásainkat is felülmúlta, a piramis lehelyezve a talapzatra gyönyörűen világít, ha kézbe szeretnéd venni akkor ahogy megemeled, a talapzat távolságától függően halványul el a fénye. A fény nappal is jól látható de úgy állítottuk be hogy éjszaka se legyen zavaró.

Kutyamancs mintás festett kő

Kézzel Festett Kövek

A kőfestési technológiát is próbáljuk folyamatosan fejleszteni hogy még különlegesebb és még egyedibb tárgyakat alkossunk. Ügyfeleink már nem csak a “hagyományos” mandala, vagy népi motívumokat keresik, hanem modernebb, extrémebb, vagy a hagyományos és a modern stílusok ötvözetét. Minden elképzelést próbálunk megvalósítani, így számos új terméket hoztunk, létre.

céges bögre

Marketing Ajándéktárgyak Cégek Részére

Nem csak magánszemélyek részére, de cégek részére is készítünk megszemélyesített ajándéktárgyakat, használati tárgyakat, melyekkel cégedet tudod promotálni, “képben” tartani ügyfeleid előtt. Egy egyszerű használati tárgy, egy megszemélyesített bögre, vagy céges póló kiváló választás lehet. Itt is próbálunk különlegeset alkotni, kissé elrugaszkodni a hagyományos, csak egy céges logo-val ellátott póló, bögre, névjegytartótól, próbálunk kitünni egy extrémebb grafikával, amely cégedet kiemeli a többi közül.

egyedi díszcsempék

Egyedi Díszcsempék Készítése

Megrendelőnk olyan díszcsempéket szeretett volna, amely teljesen egyedi és különleges. Mivel a szublimációs nyomtatási technológia időtálló és kiváló nyomtatást tesz lehetővé, így ezeket a csempéket a megrendelő által hozott grafikájából egyszerűen el tudtuk készíteni. A szublimáció egy olyan eljárás, amellyel a nyomtatandó grafikát, hő által az adott felületbe, jelen esetben a csempe felületének anyagába szublimáljuk, gőzöljük bele. Így az eredmény egy színes és kiváló felbontású élénk színű, grafika, amely a felületbe van ágyazva. A lehetőségek határtalanok, csak az elképzelés szab határt.

orgonit medál

Kézműves Ékszerek Készítése

A Termék portfóliónkban megtalálható ékszerek nagy részét egyedileg, kézzel készítjük, de megrendeléseket is felveszünk egyedi elképzelések megvalósítására. Főként Fém, fa, üveg, gyanta alapanyagokból dolgozunk, és ezen anyagok kombinációjából készítjük el a megálmodott ékszereket.

Termékeink

Szeretettel várunk Bol-Dog Önkiszolgáló Kutyamosónkban!
https://www.bol-dog-kutyamoso.hu